Blogul Nostru Inapoi la blog

Jul 12

Dezvoltarea echipei ROMARG

  • Mon 7th Jan 2013
  • Erin
Îmbunătățirea continuă a serviciilor este principalul nostru obiectiv. De aceea, pe lângă investițiile în tehnologii de ultimă oră, suntem dedicați misiunii de a angaja și de a reține personal de calitate, bine pregătit, care să ofere clienților noștri răspunsurile și soluțiile de care au nevoie, cu promptitudine.

 Dorim să atragem pasionații de tehnologie web


Pentru a susține acest demers le asigurăm angajaților noștri o serie de beneficii semnificative, dar și un mediu placut de lucru.

Sănătatea colegilor reprezintă prioritatea noastră, de aceea le oferim abonament medical la MedLife, masa de prânz servită la Prato și spații de relaxare în cadrul biroului.

De asemenea, zonele de lucru sunt dotate cu stații moderne, fiind asigurate echipamentele necesare bunei desfășurări a activității.

Pe lângă pachetul salarial atractiv, îi răsplătim pe cei care sunt dedicați clienților ROMARG, prin acordarea sporului de fidelitate anual. De-a lungul timpului am reușit să ne menținem angajații motivați, astfel ca unii dintre ei ne sunt alături chiar și de 10 ani.

Fiecare zi in biroul ROMARG aduce cu sine o nouă oportunitate pentru fiecare dintre colegi să ofere cele mai bune soluții persoanelor care solicită ajutor și să le îndrume în mod eficient în utilizarea la potențial maxim a tuturor serviciilor.

 În ultima luna ni s-au alăturat patru noi colegi


Am întâmpinat venirea a trei consultanți de nivel 1 și 2 în cadrul departamentului de suport tehnic, dar și a unui consultant din zona de billing. În acest mod ne dorim să creștem gradul de satisfacție al clienților și să fim alături de ei în momentele în care contează.

Vom susține în continuare eforturile de atragere a pasionaților de tehnologie web, pentru că suntem conștienti de faptul că angajații implicați influențează in mod pozitiv percepția valorii serviciilor oferite.

Dezvoltarea echipei se va face mereu dupa criteriul calității, deoarece aportul fiecarui membru este deosebit de important pentru performanța înregistrată la nivelul echipei.

Clienții ROMARG merită să beneficieze de infrastructură avansată și de suport exceptional, iar noi suntem, zi de zi, dedicați îndeplinirii acestui obiectiv.