Noi suntem ROMARG

va invitam sa faceti cunostinta cu noi

 

La inceputul anului 2001 intr-un apartament 2 camere semi-mobilat din Brasov, undeva pe Bulevardul Grivitei, incepea povestea a ceea ce este astazi ROMARG.

Radu TOFAN, pe atunci un proaspat absolvent al Universitatii Transilvania Brasov, s-a orientat initial catre dezvoltarea de site-uri web.

Povestea amuzanta este ca atunci cand a semnat primul contract, pentru realizarea unui site de prezentare nu stia ce inseamna html, css. Dupa cateva site-uri de prezentare realizate a semnat primul contract pentru un magazin virtual (o librarie online) pentru un client din Brasov. A fost momentul in care, a aflat ca exista PHP, MySQL, serverele linux. Astfel a realizat ca a descoperit o noua lume.

Dupa cateva luni noua descoperire s-a transformat in pasiune si inregistrarea domeniilor web respectiv gazduirea site-urilor a devenit activitatea principala.

Initial folosind infrastructra celor de la Host-age, si le multumim pentru serviciile furnizate atunci, ulterior folosind infrastructura gazduita in SUA. Din 2004 detinem propria infrastructura hardware in Romania.

In acest moment, administram peste 1500 de servere fizice si virtuale in Data Center-ul propriu din Brasov. Suntem principalul furnizor de servicii de gazduire de tip shared si inregistrare domenii din Romania, partener RoTLD, EURid, OpenSRS. Peste 180,000 de clientii din Romania, Europa si Statele Unite se bazeaza pe serviciile noaste.

Valorile noastre

Suntem de la inceput o companie cu capital integral romanesc fara presiunea de a genera profituri si rezultate. Ne diferentiem prin capacitatea de investi rapid si oricand atunci cand consideram ca este necesar pentru a imbunatati serviciile furnizate.

Sa fim exceptionali in hosting.

Sunt cei mai buni profesionisti din domeniu.

In confimitate cu standardele de calitate ISO 9001 si 27001.

Oferim servicii de inregistrare domenii, gazduire site-uri, inchiriere servere si eliberare certificate ssl.
Personal

De la profesionist la profesionist. De la om la om.

Oricand

Suntem aici pentru tine in fiecare zi.

Transparenti

Iti vom spune de fiecare cand se intampla ceva cu serviciile tale.

Rapid

Activare servicii instant. Raspundem rapid.

Gratuit

Indifent cum, cand si de cate ori ne contactezi.

Competenti

Ai la dispozitie cei mai buni profesionisti.