Transfera domeniul tau la ROMARGIncepe transferul acum si iti vom prelungi domeniul gratuit cu 1 an! (cu exceptia .ro)

Poti transfera domenii cu urmatoarele extensii


Preturi valabile incepand cu 07, Aprilie 2018.


Cum functioneaza transferul unui domeniu
Pentru transferul unui domeniu de la un alt Registrar la ROMARG trebuie sa urmezi pasii de mai jos:Pregatire Domeniu

Cumpara Transferul la ROMARG

Confirma Transferul

Transfer Finalizat


Inainte de a incepe transferul:

  • verifica daca domeniu este inregistrat de cel putin 60 de zile
  • deblocheaza domeniul la actualul registrar
  • verifica daca email-ul tau este listat in whois la Contact Administrativ
Verifica-ti email-ul

Instructiunile pentru aprobarea transferului vor fi trimise prin email Contactul Administrativ
Transfer Finalizat!

Imediat ce vechiul registrar accepta transferul, domeniu va fi disponibil in contul de la ROMARGCele mai frecvente intrebari despre transferul domeniilor


Nameserverele asociate domeniului raman aceleasi pe parcursul transferului. Asta inseamna ca daca folosesti propriul server DNS sau unul oferit de firma de hosting, nameserverele vor fi transferate o data cu domeniul fara downtime.
Intreaga perioada de valabilitatea ramasa a domeniului va fi transferata. Nu o vei pierde.
De asemenea, perioada de valabilitate a domeniului va fi prelungita pentru un (1) an.

Totusi, daca domeniul expira la actualul Registrar, si prelungesti valabilitatea prin ei, iti recomandam sa nu transferi domeniul mai repede de 45 de zile dupa prelungire. Daca faci transferul mai repede, vei pierde sumele platite pentru prelungirea lui la vechiul Registrar.
Codul de autorizare (de asemenea cunoscut ca AuthCode sau Cod EPP) ofera un nivel superior de securitate la inregistrarea numelor de domenii. Acest cod este unic, pentru fiecare domeniu in parte fiind creat de registrar la monentul intregistrarii.

Vei avea nevoie de acest cod atunci cand transferi un domeniul de la un registrar la altul. Tehnic, ai nevoie de codul Auth/EPP pentru transferul domeniilor .ro, .eu, .com, .net, .org, .biz, .info, .me, .co, .io dar si pentru restul extensiilor.
In functie de extensia domeniului pe care il transferi. Trecerea de la un Registrar oarecare la ROMARG poate dura cateva minute sau pana la 7 zile.

  • Transferul domeniilor .ro - transferul se face aproape instantaneu. Este necesar sa completati Codul de Autorizare in formularul din aria de client.
  • Transferul domeniilor .eu - schimbarea registrarului se face prin validarea ROMARG dupa ce ne trimiteti prin ticket Codul de Autorizare.
  • Transferul domeniilor internationale - poate dura pana la 7 zile. Fiind necesara acceptarea de catre detinatorul dreptului de folosinta dar si a Registrarului actual.
Clientii Nostri

Ai nevoie de ajutor? Suntem tot timpul aici pentru tine   Click aici pentru a vorbi cu noi acum!