Dreptul de folosinta a domeniilor .ro inregistrate prin ROMARG apartine in exclusivitate clientului.
Pretul de inregistrare de 8.99€ per an este valabil pentru inregistrarea domeniilor pana la o perioada maxima de 10 ani.
Taxa de mentenanta este 8.99€ pe an.
Domeniile .ro pot fi inregistrate si prelungite pentru minim 1 an si maxim 10 ani.
Domeniile .ro inregistrate pe perioada determinata 1 an, pot fi prelungite pentru minim 1 an si maxim 10 ani in orice moment.
Clientul poate transfera dreptul de folosinta catre un alt detinator, achitand o taxa unica de 12.99 €, prin transferul dreptului de folosinta domeniul este prelungit gratuit cu 12 luni.


Pentru domeniile internationale generice sau nationale, altele decat cele din zona .ro, pretul afisat reprezinta costul de inregistrare, respectiv prelungire pentru 12 luni(1 an).De ce sa inregistrezi un domeniu ?Cu sute de domenii inregistrate in fiecare zi este important sa va asigurati identitatea online cat mai curand posibil. Chiar daca nu veti utiliza domeniul imediat, este recomandat sa va inregistrati domeniul pentru a impiedica alta persoana sa-l ia. Introduceti numele de domeniu pe care doriti sa-l inregistrati si verificati disponibilitatea lui, daca este liber la inregistrare puteti urma pasii de comanda sau puteti verifica un alt nume de domeniu.
Alege in functie de Extensie

Acum poti alege extensia dorita! Alege extensia dorita in functie de tipul domeniului


Extensii Generice (gTLD)
Extensiile generice denumite si gTLD (generic top level domain) sunt globale. Deoarece beneficiaza de recunoastere internationala se adreseaza tuturor tipurilor de clientii indiferent de locatia lor. In cadrul extensiilor generice regasim printre altele .com, .net sau .biz.

Vezi toate Extensiile Generice

Extensii in functie de Tara (ccTLD)
Extensiile ccTLD (country code top level domain) sunt extensii specifice uneii tari sau regiuni. Sunt perfecte atunci cand se adreseaza unor clienti din anumite locatii. Exemplu de extensii din aceasta categorie sunt .ro (Romania), .de (Germania) sau .eu (Uniunea Europeana).

Vezi toate Extensiile Generice

 

Domenii in functie de Registru

Stii deja extensia dorita ? Alege rapid extensia pentru domeniu dorit


Clientii Nostri

Ai nevoie de ajutor? Suntem tot timpul aici pentru tine   Click aici pentru a vorbi cu noi acum!