Domeniile .ro inregistrate cu taxa unica (39.99€) sunt inregistrate direct pe numele clientului pentru o perioada nedeterminata. Momentan nu exista taxe de mentenanta anuale.
Domeniile .ro pot fi inregistrate si pe o perioada determinata de 12 luni (1 an), pretul fiind in acest caz de 12.99€.
Domeniile .ro inregistrate pe perioada determinata 12 luni (1 an), pot fi prelungite pentru minim 1 an si maxim 10 ani in orice moment.
Dreptul de folosinta a domeniilor .ro inregistrate pe perioada determinata apartine ROMARG. Clientul poate transfera dreptul de folosinta al domeniului de la ROMARG, achitand o taxa unica de 59.95 €


Pentru domeniile internationale generice sau nationale, altele decat cele din zona .ro, pretul afisat reprezinta costul de inregistrare, respectiv prelungire pentru 12 luni(1 an).De ce sa inregistrezi un domeniu ?Cu sute de domenii inregistrate in fiecare zi este important sa va asigurati identitatea online cat mai curand posibil. Chiar daca nu veti utiliza domeniul imediat, este recomandat sa va inregistrati domeniul pentru a impiedica alta persoana sa-l ia. Introduceti numele de domeniu pe care doriti sa-l inregistrati si verificati disponibilitatea lui, daca este liber la inregistrare puteti urma pasii de comanda sau puteti verifica un alt nume de domeniu.
Alege in functie de Extensie

Acum poti alege extensia dorita! Alege extensia dorita in functie de tipul domeniului


Extensii Generice (gTLD)
Extensiile generice denumite si gTLD (generic top level domain) sunt globale. Deoarece beneficiaza de recunoastere internationala se adreseaza tuturor tipurilor de clientii indiferent de locatia lor. In cadrul extensiilor generice regasim printre altele .com, .net sau .biz.

Vezi toate Extensiile Generice

Extensii in functie de Tara (ccTLD)
Extensiile ccTLD (country code top level domain) sunt extensii specifice uneii tari sau regiuni. Sunt perfecte atunci cand se adreseaza unor clienti din anumite locatii. Exemplu de extensii din aceasta categorie sunt .ro (Romania), .de (Germania) sau .eu (Uniunea Europeana).

Vezi toate Extensiile Generice

 

Domenii in functie de Registru

Stii deja extensia dorita ? Alege rapid extensia pentru domeniu doritAi nevoie de ajutor? Suntem tot timpul aici pentru tine   Click aici pentru a vorbi cu noi acum!