Termeni Legali

Tot ce trebuie sa stiti pentru utilizarea corecta a serviciilor noastre

In aceasta sectiune vei gasi toate informatiile necesare. Termeni si conditii de utilizare (TCU), utilizare acceptabila (AUP), politici de confidentialitate, conditiile de inregistrare a domeniilor precum si alti termeni specifici serviciilor din oferta noastra comerciala. In masura in care ai intrebari legate de termenii legali, te rugam sa ne contactezi in scris catre departamentul legal.

15 minute. Garantia activarii serviciului

Contractul tau se va activat automat dupa confirmarea platii


Pentru a beneficia de serviciile ROMARG este necesara lansarea unei comenzi online prin intermediul formularului de comanda. In urma completarii formularului de comanda, comanda ta este inregistrata in baza de date fiind emisa o factura proforma pentru serviciile cerute.

Acest document consitituie angajamentul nostru ferm si garantia oferita fiecarui client ca

1. Vom inregistra orice domeniu .ro in maxim 15 minute din momentul confirmarii platii de catre banca noastra.
2. Vom inregistra orice domeniu international in maxim 15 minute din momentul confirmarii platii de catre banca noastra.
3. Vom activa orice cont de gazduire in maxim 15 minute de la momentul confirmarii platii de catre banca noastra.
4. Vom activa orice server vps in maxim 15 de la momentul confirmarii platii de catre banca noastra. Pentru serverele vps cu administrare completa, dupa activare poate dura maxim 48 de ore in momentul in care serverul este configurat si testat.

Pentru a garanta acesti termeni este necesar sa

1. Transmiti date corecte. Datele de indentificare a proprietarului dreptului de folosinta al domeniului sa fie complete, si corecte.
2. Te asiguri ca domeniul pentru care doresti activarea unui contului de gazduire, nu se afla deja pe serverele noastre (parcat, adaugat ca domeniu suplimentar, intr-un cont de reseller, pe un server vps sau dedicat). Daca este pe serverele noastre trebuie sa faceti demersurile pentru a-l sterge.
3. Un domeniu .eu nu se va inregistra in maxim 15 minute daca datele completate de tine referitoare la proprietarul dreptului de folosinta nu fac referire la o persoana (fizica sau juridica) rezidenta in Uniunea Europeana.
4. Un domeniu international nu se va inregistra in maxim 15 minute daca datele completate in formularul de comanda nu sunt corecte, complete.