Termeni Legali

Tot ce trebuie sa stiti pentru utilizarea corecta a serviciilor noastre

In aceasta sectiune vei gasi toate informatiile necesare. Termeni si conditii de utilizare (TCU), utilizare acceptabila (AUP), politici de confidentialitate, conditiile de inregistrare a domeniilor precum si alti termeni specifici serviciilor din oferta noastra comerciala. In masura in care ai intrebari legate de termenii legali, te rugam sa ne contactezi in scris catre departamentul legal.

Garantia de 30 de zile

Iti dam banii inapoi daca nu esti multumit


In calitate de client al ROMARG beneficiezi de o garantie neconditionata de 30 de zile. Garantia de 30 de zile se aplica tuturor serviciilor aflate in oferta curenta, exceptiile fiind listate mai jos, in primele 30 de zile de contract.

Daca in aceasta perioada nu esti multumit de calitatea serviciului furnizat de ROMARG, poti solicita in scris la billing@romarg.com returnarea sumei achitate. Pentru urmatoarele servicii nu beneficiezi de Garantia de 30 de zile:

1. Taxele pentru inregistrarea, prelungirea numelor de domeniu (nationale sau internationale) inclusiv taxe de mentenanta.
2. Taxe achitate pentru servicii optionale altele decat cele din oferta standard.
3. Taxe achitate pentru prelungirea contractelor si/sau upgradeuri.
4. Taxe achitate pentru activarea serverelor dedicate si a servciiilor de colocare(Taxe setup/Taxe instalre) .
5. Abonamentele lunare achitate pentru serverele dedicate si serviciile de colocare.


Sumele care fac obiectul Garantiei de 30 de zile sunt returnate intr-un interval de maxim 30 de zile de la solicitarea ta. Returnarea sumelor achitate se face integral.

Pentru returnarea sumelor vom folosi aceeasi metoda, pe care tu ai folosit-o pentru a face plata catre ROMARG. Adica prin PayU sau transfer bancar