Termeni Legali

Tot ce trebuie sa stiti pentru utilizarea corecta a serviciilor noastre

In aceasta sectiune vei gasi toate informatiile necesare. Termeni si conditii de utilizare (TCU), utilizare acceptabila (AUP), politici de confidentialitate, conditiile de inregistrare a domeniilor precum si alti termeni specifici serviciilor din oferta noastra comerciala. In masura in care ai intrebari legate de termenii legali, te rugam sa ne contactezi in scris catre departamentul legal.

Transfer Gratuit de la alt furnizor la ROMARG

Ne ocupam noi de transferul site-ului


Iti oferim serviciul LiveMove, complet gestionat de inginerii nostri specializati in transferul site-urilor de la un alti furnizori la ROMARG. Apeland la serviciul LiveMove vom transfera toate fisierele, bazele de date de la actualul furnizor de servicii de gazduire la ROMARG.

De asemenea vom avea grija sa mentinem orice configuratie personalizata creata pentru site-ul sau site-urile tale. Dupa ce transferul a fost finalizat tot ce ai de facut este sa modifici name serverele, astfel incat transferul sa fie cat se poate de transparent si fara intreruperi.

Vrei sa beneficiezi de LiveMove?

Tot ce ai de facut este sa comanzi unul din serviciile de gazduire Gazduire Web, Reseller Hosting, Servere VPS, Servere Dedicate sau Servere Cloud. Dupa ce contractul de la ROMARG a fost activat este necesar sa trimiti un email la livemove@romarg.com urmatoarele:

1. Datele de acces la contul de gazduire de la vechiul furnizor.
2. Data si momentul din zi cand putem initia transferul.
3. Eventuale cerinte specifice pentru versiunea PHP compatibila cu site-ul tau.

Este important sa citesti informatiile de mai jos in legatura cu conditiile in care poate fi realizata migrarea.

De ce este foarte bun LiveMove?

Pentru ca este GRATUIT atunci cand activati un nou abonament.

Informatii importante de stiut atunci daca apelezi la LiveMove

1. LiveMove functioneaza pentru toate tipurile de platforme: cPanel > cPanel, Plesk > cPanel, orice > cPanel
2. Daca la vechiul furnizor aveti server dedicat sau server virtual accesul root ajuta la transferul transparent pentru conturi multiple.
3. Este recomandabil sa ne oferi date de acces pentru fiecare cont cPanel pe care doresti sa-l transferam. Iarasi accesul "root" este foarte util, totusi nu esential.